כאבים בקיבה ובגב עליון ובושט לאחר אכילה ושתיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/01/2020 | 13:28 | מאת: קלרה

סובלת מכאבים כל הזמם ברום הבטן מקרין לגב עליון סותריי חומצה לא עוזרים כאבים מאד חזקים שורפים מתקשה לשתות לאכולרזיתי מאד ואני מיובשת אין לי רוק האף מדמם השפה בפה עם שלפוחיות מהיובש ציפורניי מפוצלות בידיים גסטרוסקופיה תקינה אין חיידק דלקת מה זה יכןל להיות מהיובש יש פיסורה שלא מתרפאת כי יש שלשולים גם כל הזמן מהנורמלקס לוקחת כי יש עצירות כרונית הוולווה גם צורבת מהיובש למי לפנות זה בעיות בלבלב? בלב? בריאות מה לעשות שריריי נחלשו מהרזון הרב כמו פרקינזון יש בעיות הליכה חולשות מהתת תזונה למי לפנות מיוטשת בחרדה ודכאון מכל הבעיות הכאבים החולשות הסבל הרב

יכול להיות בעיות בלבלב,קיבה,ושט אחר ממליץ לפנות לרופא גסטרואנטרולוג להערכה מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה