מעוניין בבדיקת ct בטן אגן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/12/2019 | 09:32 | מאת: דורון

הבטן שלי נפוחה כבר תקופה ארוכה ולפעמים יש לי גם בעיות יציאה , עשיתי גסטרו סקופיה וראו דלקת בוושט אבל אני חושב שזה לא מספיק אני רוצה גם ct בטן אגן , השאלה שלי מה אפשר לראות בבדיקת ct שלא רואים בקלונסקופיה או ההפך

מדובר בשתי בדיקות שונות לחלוטין, ה CT אינו פולשני ומדגים את איברי הבטן השונים (כבד טחול לבלב מעי וכו') הקולונוסקופיה הינה בדיקה פולשנית אשר מתבצעת ב"טשטוש" (סדציה) ואשר מדגימה רק את חלל המעי הגס ולעיתים קטע קצר מאוד של המעי הדק.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה