חוסר נחת לפני שינה ,בעיות במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/11/2019 | 03:34 | מאת: אבי

היי יש לי שאלה קצת מוזרה מידי לילה כאשר אני הולך לישון אני מרגיש תחושת אי נוחות בבטן התחתונה תחושה של צורך ביציאה ולעיתים אני הולך לשירותים אבל לא מצליח להתפרק באופן מלא , התחושה מלווה אותי כל הזמן ואני ממש לא מצליח לישון בתסכול נוראי , לעיתים אני לוקח כדור שינה בלית ברירה וזה לא תמיד עוזר , שמתי לב כבר שלוש פעמים שכאשר אני נוטל כדור מסוג קל בטן לאחר כ 15 דק אני נרדם . אני בתוך הסיפור הזה כבר דיי הרבה זמן ואיכות החיים שלי ממש פגומה ומחפש פיתרון . עליי לציין שאני לא סובל מבעיות יציאה ,או שילשולים כשלהן ומשתדל לא לאכול בשעה מאוחרת . אני גם לא חושב שנטילת קל בטן מהווה פיתרון אשמח לעצה הכוונה

לא מכירה בעיות גסטרו שמתעוררות רק בלילות באופן שאתה מתאר, תעשה סונר בטן ובדיקות שן בנוסף ואם הכל תקין יתכן והמקור אינו אורגני

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה