דלקת אאוזינופילית במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/10/2019 | 08:17 | מאת: מוטי

מספר שנים עם תופעות מעיקות המערכת העיכול שלא מגיעות לאבחנה כאבי בטן באיזור מעי (צד שמאל למטה)שריפות בלוע ותחושת ליחה שיבוש של כל מערכת העיכול מהפה ועד היציאה ...התחלתי לחשוב על אפשרות של דלקת אאוזינופילית במערכת העיכול .כיוון שאני גם עובד עם חומרים רעילים שנשאפים באוויר .ולעיתים יכול להיות חשיפה למזון מסויים .לדוגמא לאחר מוצרי חלב גם מרגיש נורא העיניין שההרגשה נשארת ימים/שבועות .לאן עליי לפנות על מנת לקבל בדיקה/אבחנה ??גסטרואנטרולוג?אלרגולוג? למי ? ואיזה עוד בדיקות עלי לבקש עברתי כבר 4-5 אנדוסקופיות עם חשד להליקובקטר החיידק נעלם !!! וכל התופעות כאן ? יש תרופה נוגדת אלרגיה שאוכל לנסות כדי לראות הטבה?

דלקת אאוזינופילית זו אבחנה היסטולוגית מצריך ביצוע בדיקת אנדוסקופיה וביופסיות שמדגימות ריבוי אאוזינופילים ברקמה

16/10/2019 | 00:00 | מאת: מוטי

תודה על ההתייחסות !לאיזה רופא עליי לפנות (תחום התמחות) והאם יש המלצה בצפון לרופא שמתעסק בזה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה