רמיקייד ונשירת שיער חולה קוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/08/2019 | 13:39 | מאת: דוד

שלום וברכה, אני בן 18 מאובחן כחולה קוליטיס כיבית כשנה. טופלתי בעבר בסטרואידים ורפסאל וכעת רק ברפסאל. הרפסאל לא עוזר לי ב100 אחוז ולכן אני בקרוב עובר להיות מטופל בתרופה ביולוגית כנראה רמיקייד. קראתי שיש תופעת לוואי של נשירת שיער. האם תופעה זו שכיחה? האם אפשר למנוע אותה או לטפל בה? ואם לא האם יש תרופה ביולוגית טובה אחרת שלא תיגרום לנשירת שיער? תודה בכל מקרה

03/08/2019 | 14:01 | מאת: דוד

בזמן הביקור אצל הרופא הוא העלה את האפשרות של טיפול בתרוםה אינטיביו, האם יש לה תופעת לוואי של נשירת שיער?

רמיקייד מאוד נדיר (פחות מ1%), אנטיביו לא ידוע תופעת לוואי כזו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה