ביופסיה בקיבה לאחר גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/08/2019 | 22:57 | מאת: סי

היי, קיבלתי אבחנה לאחר לקיחת דגימות ביופסיה מצורפת תמונה של האבחנה אך עיקרי הדברים: 1. Unremarkable duodenal mucosa 2. Mild to moderate chronic antral gastritis with reactive foveolar hyperplasia, no HP seen 3. Sever atrophic gastritis with complete loss of gland and complete intensinal metaplasia. No HP seen אשמח להבין, נטו להבין מה נאמר, מה ההשלכות, מה בן אומרות, וכמובן אופן טיפול אולטימטיבי

דלקת כרונית של רירית הקיבה, באם קיימת ביותר מאזור בקיבה יש לעשות מעקב אחת ל3-5 שנים לאור סיכון מוגבר להתפתחות סרטן הקיבה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה