תזונה טבעונית לפני קולונוסופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/06/2019 | 20:42 | מאת: מירה

שלום רב, אני צריכה לעבור ולונוסקופיה ביום שישי הקרוב ב-5.7.2019 אני טבעונית. האם מותר ביומיים ראשונים להכנה,, לאכול טופו, מעדני סויה ללא פרי? רשום לי שניתן לאכול ציצות דג או עוף, ביומיים אלה, בהם אוכלים הכל על בסיס לבן( קמח, פסטה, תפ"א וכדומה....). ועוד, ביום חמישי לפני הבדיה, מבוסס על נוזלים בלבד, רשום מיצי פירות. האם אפשר מיצי ירקות ללא צבע אדום? כגון שילוב של מיץ כרפס גזר ותפוח? אודה מאוד לתשובתכם. תודה רבה, מירה.

טופו ומעדני סויה אפשר. אפשר מיצי ירקות/פירות, כל עוד לא מכיל קליפות.

01/07/2019 | 12:31 | מאת: מירב

תודה רבה. זה מעודד מאוד🌷

05/07/2019 | 15:46 | מאת: אוריה

הי , אשמח לדעת איך עבר ? האם הרגשת משהו ? אני אמורה לעבור את זה שבוע הבא ביום חמישי.

05/07/2019 | 16:07 | מאת: מירה

היי, עבר בקלות, לא מרגישים כלום בעת הטיפול. מקבלים זריקת טשטוש ונרדמים לחלוטין. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה