עצירות לאחר ניתוח בטן.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/06/2019 | 08:42 | מאת: לילך

שלום, לפני 5 ימים, עברתי ניתוח גניקולוגי להסרת רחם, שחלות וטפולות. מאז אותו ניתוח, אני סובלת מעצירות, כלומר אין לי בכלל יציאות. איזה תרופה אני יכולה לקחת? רציתי לקחת 15 מ"ל אבילק, אבל הבנתי שהיא עלולה להעלות את לחץ הדם שממנו אני גם סובלת, מה אוכל לקחת ? אציין שלפני הניתוח לא היתה לי כל בעיה, והיציאות שלי היו רגילות, תקינות ויומיומיות . תודה

מומלץ להגביר את צריכת הסיבים בכלכלה היומיומית, ניתן גם לקחת תוספת סיבים. אבילק סה"כ תרופה בטוחה, לחלופין אפשר לקחת נורמלקס. בהעדר הטבה לקסדין.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה