מחלת קרוהן - מחלת קרוהן - מחלת קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/06/2019 | 13:01 | מאת: תום

שלום רב, גילו לאחרונה לאחר סידרת בדיקות ארוכות דלקת במעי הדק בסוף, ע"י בדיקת קולונוסקופיה + ביופסיה + גם עשו לי גסטרו. בכל אופן התחלתי טיפול אנטיביוטי לחודש בינתיים ע"י רופא גסטרו. שאלתי היא? עשיתי השתלת שיער ואני מחוייב לקחת וויטמינים יעודיים לתמוך בצמיחת השיער ובחיזוקו, לדוגמת ויטמינים שנקרים ביוטין של סולגאר, האם וויטמינים לא ישפיעו בגלל המחלה או שזה יתנגש עם הטיפול של הדלקת שיש לי?

ויטמינים לא אמורים להשפיע על המחלה.

10/06/2019 | 13:28 | מאת: תום

זאת אומרת אם אני לוקח כדורים לשיער?? הם ישפיעו לי כמו שצריך והדלקת במעי הדק שזה הקרוהן לא תבטל את ההשפעה של הוויטמינים נכון? וגם לא האנטיביוטיקה שאני לוקח בעקבות הדלקת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה