יציאות רכות/שלושלים מאז הדיאטה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/08/2018 | 11:39 | מאת: דודו

בן 36, לפני ארבעה חודשים התחלתי דיאטה בגלל כולסטרול ושומנים בדם , אבל דיאטת הרעבה כי אני היפוכונדר, במשך שלושה חודשים לא אכלתי כמעט כלום!!! הפסקתי לגמרי קולה ( הייתי מכור) לא נגעתי בלחם חטיפים ושאר שטויות, הייתי אוכל מעט ורק ירקות, או קצת אוכל מבושל בלי לחם.. עכשיו זה עזר מאוד כי ירדתי המון במשקל וגם עשיתי הליכות, אבל מאז יש לי רק יציאות רכות לפעמים שלשול, הייתי פעמיים אצל גאסטרו שטענו זה בגלל הדיאטה שגזרתי על עצמי... בשבתות שהייתי אוכל רגיל היו יציאות רגילות... אבל השלשולים עדיין ממשיכים, ואני פוחד...

28/08/2018 | 16:33 | מאת: ד"ר דן פלדמן

ממה שאתה מתאר, "בשבתות" עם התזונה "הרגילה" היציאות חזרות להיות תקינות? בכל מקרה לא ברור מה אופי השלשול? האם מימי/רירי, תדירות ביום, קשור לארוחות, גם בשינה? האם ביצעת בדיקות שונות כגון בדיקות דם/צואה...? אין מה לחשוש, הייתי פונה לדיאטנית בשלב ראשון, משנה את התזונה, מבצע בדיקות מעבדה מלאות (בהנחיית הרופא המטפל), במידה ואין שיפור או שיש צורך בייעוץ גסטרו יש לפנות למרפאה.

29/08/2018 | 02:12 | מאת: דודו

99 אחוז זה רק בבוקר שאני קם... בדרך כלל (כמעט תמיד ) פעם ביום בשרותים... לא קשור לילה או לארוחות..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה