מחלת מעי חשד לקרוהןןןןן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/05/2018 | 15:50 | מאת: אריק

שלום רב אני כבר למעלה מארבע שנים בבדיקות לאיתור דלקת במעי האיליום הסופי בmri לפני שנה יש היצרות ודלקת באיליום עם הגדלת לימפה,קונוסקופיה וקפסולה אנדוסקופית תקינות,מדדי דלקת מוגברים בבדיקות דם יש לציין כי אני בנוסף סובל ממחלת fmf ,קלפרוטקטין יצא 113 שום כדןר לא עוזר ךי האם עצם העובדה שרק קונוסקופיה וקפסולה יצאו תקין מעיד על כך שהכל בסדר?או שיש מקומות באיליום שלא ניתן להגיע אליהם ומפספסים כאן משהו בבקשה אשמח לדעת מה עליי תעשות? בברכה,

קולונוסקופיה יכולה להגיע עד למעי דק סופי קרוב לחיבור שלו למעי גס, אזורים גבוהים יותר ניתן להדגים בעזרת אנטרוסקופיה כפולת בלון. גם קפסולה יכולה להחמיץ ממצאים לפנות לגסטרואנטרולוג מטפל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה