תחושת רעב וחמיצות שלא חולפת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/04/2018 | 23:06 | מאת: ענת

שלום, אני בת 25, אציין שמאובחנת עם צליאק 13 שנים.. כבר שנים רבות שאני סובלת מ"התקפי רעב" שקורים אחת לכמה זמן (אחת לכמה חודשים, לעיתים גם שנה), כמו תחושת "חור" בבטן העליונה מתחת לחזה. התחושה היא שלא משנה כמה אוכל, זה לא יעזור לתחושת השובע. עד כה, זה היה קורה, הייתי מחכה כמה ימים וזה היה חולף. בחצי שנה האחרונה, סבלתי מהתקפים רבים כאלה, כאשר כל התקף נמשך שבועות רבים ולא עובר. בנוסף, החלה תופעה שלא הייתה קודם לכן, חמיצות בפה, שגם היא לא חולפת. ניסיתי "רני" מה שלא כל כך עזר. בעבר גם טופלתי לתקופה מסוימת בפמוטידין, מה שגם לא עזר. אני מאוד סובלת, שכן נאלצת ממש לאכול בלי שליטה, מה שגם לא עוזר ויוצר תסכול רב! כמובן שלא ניתן לאבחן באופן רשמי דרך האינטרנט, אך האם לדעתך מדובר באולקוס? אשמח לחוות דעת ולהמלצות תודה רבה, עידית

26/04/2018 | 20:46 | מאת: קובי

אני לא רופא אבל גם לי יש בעיה כזאת תנסי כדורים נוגדי חומצה נרא לי שיש לך בעיה בחומציות יתר בבטן שגורמת לך להרגיש גיאלו בבטן שלך ריקה תמיד נוגדי חומצה אמורים לפתור לך את הבעיה אני גם סובל מיזה בדיוק ככה תחכי לתשובה של הרופא תרגישי טוב

מומלץ לבדוק חיידק HP

27/04/2018 | 09:42 | מאת: ענת

הליקובקטר? אם כן כבר נבדק ויצא שלילי. אציין שגם יש לי נפיחות רבה בבטן...

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה