שלשולים ללא סמפטומים נוספים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/04/2018 | 20:28 | מאת: סטודנט

שלום, קראתי על מחלות קרוהן וקוליטיס כיבית, והבנתי שאחד התסמינים הוא שלשול. אכן, בשנים האחרונות(ביחוד 5 שנים, אך גם לפני זה היו לי תופעות דומות) אני רואה נטייה ליציאות רכות, אך מצאתי קשר בין שתיית קפה, אכילת בננות, ואולי מוצרים מתוקים בכמויות גדולות. מצד שני, אורז, במיוחד הסוג הלבן, מאד מקל עליי. אין לי ירידה במשקל, א כי גם קשה לי לעלות(מנסה לעלות מסת שריר, אבל תיאבון חזק אף פעם לא היה לי..). די נדיר שיש לי כאבי בטן, ואם כן, לרב זה קשור בגזים. האם זה דומה לאחת מהמחלות, או אולי איזה פוליפ במעי(לסבתא שלי בגיל 50+ היה סרטן מעי, ולילדיה נמצאו פוליפים שפירים בודדים בגילאי 60+). בן 36, ללא מחלות רקע. בדיקות דם תקינות, חוץ מבילירובין קצת גבוה מדי פעם.

שלשול זה סימן בלתי ספציפי לחלוטין עם יש לך דעגות בעניין מומלץ לבצע קולונוסקופיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה