בעיות בליעה כבר המון זמן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/02/2018 | 13:13 | מאת: דנה

היי לכולם, כבר 10 חודשים שהתחיל לי בעיות בליעה ועבר חצי שנה יש לי בעיית בליעה שלא נעלמת,במשך כל היום קשה לי לבלוע אפילו את הרוק אני שומעת את הרעש שאני בולעת, לא פשוט להיות ככה, עשיתי בדיקת שיקוף בריום ולא מצאו כלום מלבד ריפלוקס קל-בינוני,האם אני צריכה לעשות גם גסטרוסקופיה או מנומטריה? הרופאב ברנטגן אמרה שמבחינת וושט היא לא רואה שום בעיה, אז מה גורם לקשיי בליעה? אני אשמח שתחזרו אלי אני אובדת עצות, לאן לפנות במצב שכזה

21/02/2018 | 15:43 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, נא להשלים באופן מסודר גסטרוסקופיה ובמידה ולא יעלה ממצא מכוון יש להשלים כמובן מנומטריה של הושט לאחר הערכה מסודרת שלך במרפאה.

26/02/2018 | 05:57 | מאת: דנה

בוקר טוב דוקטור,האם בדיקת בריום לא מספיקה? מה אפשר לראות בגסטרו שבשיקוף לא רואים?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה