שריפה בגרון עד לפה כולל לשון ושפתיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/01/2018 | 22:15 | מאת: סאמר

אני סובל מצרבת מתמידה, עברתי לפני כשנתיים ניתוח ניסן ללא כל תועלת. שבוע שעבר עשיתי גסטרו ונמצא תקין גם וק"ת תקין. אני לוקח אמפראדוקס 40 פעמים ללא כל תועלת. האם אני אצטרך לסבול כל חיי מזה?? אני באמת סובל ומדוכא!!

17/01/2018 | 14:07 | מאת: רוצה לעזור

אני סובלת מאותם סימפטומים- סימפטומים של "תסמונת הפה השורף". ממליצה בכל זאת לגשת למומחה לרפואת הפה לאבחון. וכמובן לכדאי לקרוא על התסמונת. הסיבה היא בד"כ סטרס וחרדה. אבל קודם צריך לשלול סיבות אחרות. מקווה שלא תכעס על שהתערבתי. רפואה שלמה.

שלום לך, מומלץ להשלים בדיקת קפסולה למדידת חומציות בוושט וכן בדיקת מנומטריה של הוושט. ממליץ לפנות למרפאת גסטרו בהקדם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה