בעיות עיכול וחילוף חומרים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/11/2017 | 11:30 | מאת: יגאל

שלום. בשנים האחרונות אני סובל מהקיבה בכמה צורות. קודם כל היציאות שלי לא סדירות, אני יכול להיכנס לשירותים כ4 פעמים ביום, לרב היציאות הם מאוד רכות. בנוסף כשאני צריך לשירותים יש לי דחף מטורף, שאם אין שירותים בסביבה אני לא יכול להתאפק. בנוסף אני מעשן וצורך די הרבה קפאין. יש לי תור לגסטרולוג בעוד חודש, בנתיים אשמח לחוות דעת. תודה.

קיימות מספר רב של סיבות לריבוי יציאות / שינוי בהרגלי יציאה. חסרים בפנייתך מספר נתונים כמו גיל, מחלות רקע ומשך התלונות. בהתאם לנ"ל ולנתונים נוספים (כמו בדיקה גופנית וכו) מתקבלת החלטה על המשך הבירור. ניתן בינתיים להיעזר ברופא המשפחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה