עצירות כרונית לבן 62 בשנה האחרונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/08/2017 | 10:17 | מאת: djnir15

שלום בעלי בן 62 .סובל כמה שנים מעצירויות. הרופאה נתנה לו נורמלקס פעם בבקר. 4. שנים זה עבד. לפני שנה בעלי הוריד ממשקלו 25 קג. שומר יפה אוכל ירקות המון מעט פירות בקיצור אוכל מסודר מאד. האם להעלות את המינון ל3 פעמים ביום? או האם יש תכשיר דומה כלומר טבעי שיכול לעזור יותר? תודה עדי. אשתו של אבי והאחראית על הבריאות בבית. מזכירה רפואית 35 שנה). תודה

שלום לך, מומלצת השלמת קולונוסקופיה להערכה. ניתן להעלות מינון נורמלקס לפעמיים ביום, ולהוסיף תכשירים אחרים לפי הצורך. ניתן לקנות מוצרים טבעיים עשירי סיבים תזונתיים וחומרים אחרים על בסיס טבעי כגון הלקסיקר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה