פענוח מנומטריה בן 25

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/07/2017 | 14:19 | מאת: אייל

שלום דוקטור יש לי שאלה לגבי ממצאים של בדיקת מנומטריה - הממצאים הם מצורפים בקובץ . אני בן 25 .. והתופעה התחילה אחרי טראומה קלה לפין .ואולי גם התקף פניקה שבא בעקבותיה ..... האחות שעשתה את הבדיקה אמרה לי שהשרירים שלי נעולים וזה לא אניזמוס ...אבל בממצאים רשום ... increased external and internal sphinchter pressure -Anismus ... אולי זו הצורה הקלה ביותר של ההפרעה ... מה אתה מציע לעשות...פיזיותרפיה ? ... תודה רבה רבה מראש . יום טוב .

בהעדר פירוט קליני לא ניתן לענות על השאלות. מומלצת הערכה של הרופא המבצע

11/07/2017 | 11:11 | מאת: אייל

ראית את הקובץ שצירפתי ... לפי זה .. כמו מה זה נראה ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה