אבני צואה כרוניים אצל אחי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/05/2017 | 07:53 | מאת: סוניה

אחי היחיד בן 47 עם פיגור שכלי קשה מתגורר במוסד לחינוך מיוחד. שנים עם בעיות מעיים מורכבות. נוטל כמות גדולה של תרופות להרגעה ולטיפול מונע באפילפסיה כבר 30 שמה. במשך שנים סובל מעצירויות כבדות ושלשולים לסירוגין עבר אינספור צילומי סי.טי אולטרסאונד וקולונסקופיה ללא ממצא חד משמעי פרט לאבני צואה כרוניים. עובר אחת ליומיים חוקנים ואז משלשל ללא הרף. ירד דרסטית במשקל לאחרונה מצב שקרה גם בעבר ואז עלה שוב. תאבון תקין. לא משתף פעולה ולא מתקשר ולכן אני חוששת מאד נראה רזה מאד ללא חוורון או הקאות. מתחננת לידועה אובדת עצות. קבעתי לו תור לרופא מומחה מנסה את מזלי גם אצל מקצוענים כמותכם ד"ר יקרים

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם דרך מדיה זו. מציע לפנות להערכה מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה