בעיות מעיים צואה רכה בהירה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/03/2017 | 01:53 | מאת: עמיאל

לד"ר אורן גל ערב טוב. הנני בן 72 בעברי אנקילוזינג ספונדיליטיס (עדיין סובל) וכן בגיל 41 הודג'קין עם מעורבות כבד וחוליות. 9 שנים לאחר טיפולים והקרנות, חליתי בדלקת במסננים של הכליות (Minimal change).טופלתי במשך 3 שנים בקורטיזון עד 60 מג'. מזה כשבועיים צואה רכה בהירה פעם ביום אבל יש תחושה לתכיפות ולפעמים גרודים. לפני חודש נתגלתה דלקת ריאות וקיבלתי אנטיביוטיקה שבוע ימים. לציין ש- 20 שנה לא נטלתי תרופות! אני מוצא לנכון להביא כאן תוצאות של חלק מבדיקות הדם שלי מלפני שבוע : פרוטאין טוטל 5.8 בילירובין טוטל 0.23 IRON 69 C-REACTIVE PROTEIN 1.02 FREE LIGHT CH.-KAPA תוצאה 27.82 mg/L Kappa/Free Lamb תוצאה 2.10 GLOBULIN BETA-2 תוצאה 9.1 % LYM% תוצאה 43 % האם תוצאות הדם מסבירות את התופעה שציינתי. אשמח לקבל את אמירתך בנושא.

09/03/2017 | 14:24 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

ממליץ לפנות למרפאת גסטרו באופן מסודר לקבלת אנמנזה ובצוע בירור כמקובל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה