קרקורים בבטן ללא סוף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/02/2017 | 21:01 | מאת: ימית

שלום כבר כמה ימים שיש לי מין תחושת רעב וקרקורי בטן בלי קשר לרעב גם אחרי האוכל יש לי את הרעשים האלו זה רעשים של עיכול ללא הפסקה . הייתי רוצה לדעת מה הסיבה? האם זה מסוכן? ומה יעזור לזה פמוטידין או אומפרדקס?

שלום לך, בד"כ מדובר בסימפטום בלתי ספציפי. נא לציין גיל מחלות רקע וטיפול תרופתי

27/02/2017 | 14:50 | מאת: ימית

בת 36 בחורה רזה בריאה בד"רכ

18/03/2017 | 19:35 | מאת: ערן

שלום. אני סובל מבעיה דומה של רשעים בבטן. האם הצלחת לפתור אתה בעיה? אם כן אשמחלדעת מה עשית ובאיזה טיפולהשתמשת. [email protected]

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה