קרקורים בבטן לא עקב רעב או שובע, ולא בגלל מחלת קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/02/2017 | 18:52 | מאת: רוני

מבקשת לדעת מה אפשר לעשות נגד הקרקור המביך הזה. הבנתי מההסברים הנפלאים כאן, שזו תופעה רגילה. אבל כשהיא כל כך מציקה ולא קשורה לרעב או שובע והיא לא נפסקת, זה מביך מאוד... מה אפשר לעשות?

שלום לך, נא לפרט יותר אודות גיל, מחלות רקע, תרופות, משך תופעה, שינוי בפעילות מעיים, ממצאים אחרים מכוונים.

20/02/2017 | 09:44 | מאת: רוני

תודה, הגיל שלי 60 מחלת רקע- בבלוטת התריס השימוטו. תרופות לדילול הדם וליטורבה במינון ממש נמוך 10 מ"ג ויוטירוקס. סך הכל בריאה ... תודה לכם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה