חדר כושר ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/02/2017 | 14:21 | מאת: דוד

אז ככה, כבר הגבתי פה פעם שגילו לי PYLEPHLEBITIS בכבד וקרוהן ואמרת שאין סיבה לדאגה וזה עובר (הPYLEPHLEBITIS). בעיקרון אני על אנטיביוטיקה פלאג'יל 250mg, לוקח 2 כדורים, 3 פעמים ביום (בוקר, צהריים, וערב) ולוקח ציפרודקס 500mg פעמיים ביום (בוקר וערב) אני לא מרגיש חולשה בכלל, שהתחלתי לקחת כן הייתי חלש כנראה כי יש לי קרוהן ועכשיו אני מרגיש מעולה ויש לי חשק וכוח לחזור לחדר כושר. זה בסדר נכון? החשש שלי שזה יפריע לפעילות של האנטיביוטיקה כי אני עובד על בניית מסת שריר וצריך לאכול יותר / להתאמן טוב בחדר כושר. אשמח לתשובה בעניין הזה, אני רק אזכיר שאני באמת מרגיש מעולה ואין שום חולשה.

נא לפרט לגבי מחלת הרקע והאיבחון כנ"ל. ממליץ הערכה קלינית של רופא מטפל טרם פעילות חדר כושר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה