כאבים בבטן עליונה לאחר יציאה רכה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/12/2016 | 14:01 | מאת: הדס

שלום, מזה מספר חודשים יש לי כאבים חוזרים ונשנים בבטן העליונה, מדמים תחושה של אכילת "פיל" ומתיחה של הקיבה למרות שאכלתי מעט אם בכלל. בתקופה האחרונה השכיחות של הכאבים עולה ושמתי לב שבמידה ויש לי קיבה רכה או שלשול - יום למחרת הם מופיעים. שכיחות של אחת לשבועיים שלושה. תחילה בבירור נאמר שזוהי דלקת בלבלב אך בדיקות הדם לא תמכו באבחנה. ממתינה לקביעת בדיקת גסטרוסקופיה, ניסיתי צום של 24 שעות, נוטלת בזמן כאבים אומפרדקס אך מופיעה הקלה קלה בלבד והכאבים נמשכים. עם כיפוף קדימה הכאבים מוקלים. בנתיים אשמח לעזרה / הכוונה מה עליי לעשות. תודה מראש

להשלים גסטרוסקופיה כמתוכנן והמשך מעקב גסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה