Acl

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

30/11/2016 | 02:51 | מאת: שי

הי בהמשך לשאלה קודמת, מה ההסתברות לתשובה חיובית שגויה לגבי קרע מלא ב acl ?

13/12/2016 | 14:19 | מאת: שגכיךשגכ

במרבית המקרים MRI יכול להדגים בצורה ברורה מאוד האם הצולבת קרועה או לא MRI בשילוב עם בדיקה פיזיקאלית והתחושה של יציבות או חסר יציבות יכולה לתת תשובה חד משמעית אם הצולבת קרועה או לא. במידה ויש ספק, המנתח בודק את הברך טרם הניתוח, ואף מסתכל על שלמות הרצועה עם המצלמה בשביל לקבל החלטה סופית . בברכה, ד"ר איתמר בוצר אורטופד ספורט מנתח מומחה לטיפול ושימור ממפרק הירך הברך והכתף www.botser.com

13/12/2016 | 14:21 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

במרבית המקרים MRI יכול להדגים בצורה ברורה מאוד האם הצולבת קרועה או לא MRI בשילוב עם בדיקה פיזיקאלית והתחושה של יציבות או חסר יציבות יכולה לתת תשובה חד משמעית אם הצולבת קרועה או לא. במידה ויש ספק, המנתח בודק את הברך טרם הניתוח, ואף מסתכל על שלמות הרצועה עם המצלמה בשביל לקבל החלטה סופית . בברכה, ד"ר איתמר בוצר אורטופד ספורט מנתח מומחה לטיפול ושימור ממפרק הירך הברך והכתף www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך