ברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/11/2016 | 03:47 | מאת: שי

נשלחתי ל mri ברך עקב חשש לקרע ב acl ובמיניסקוס הפנימי. ה mri אישש את החשש.הקרע ב acl מלא. מאוד מוזר לי, שכן עברתי פציעה דומה בעבר בברך השנייה והסימפטומים היו שונים לחלוטין. שני ההבדלים העיקריים הם: 1. יציבות - רמת היציבות בפציעה הנוכחית גבוהה בהרבה מהפציעה הקודמת. 2. לאחר הפציעה הנוכחית, שמתי קרח וחזרתי להתאמן כאילו כלום לא קרה. לעומת הפציעה הקודמת בה לא דרכתי תקופה. האם זה מסתדר עם האבחנה ? האם יש מקום להערכת מצב מחודשת ?

13/12/2016 | 14:01 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

יש דרגות שונות של קרע של הצולבת הקדמית בנוסף לעיתים הרצועה נדבקת לאלמנטים אחרים בברך והיציבות נשמרת ההחלטה על הטיפול המתאים - שמרני או ניתוחי מתבצעת לאחר בדיקה ידנית של האורטופד. עליך לפנות לבדיקה שכזו. מציע לך לראות את הסרטון הזה - https://www.youtube.com/watch?v=KcK6WypZxrM בברכה, ד"ר איתמר בוצר אורטופד ספורט מנתח www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך