ממצא בעל גבולות סקלרוטיים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

18/10/2016 | 10:51 | מאת: אריאל

עקב נפילה, ביצעתי צילום רנטגן של הברך בתוצאות מופיעים הדברים הבאים : ממצאים: צ. ברך שמאל: באספקט אחורי מדיאלי של ירך הדיסטלי הודגם ממצא בעל גבולות סקלרוטיים בגודל 2.5*1.2 ס"מ - NOF ? אין עדות לממצא פרקי חרגי. נא לייעוץ אורתופדי. מה פירוש הממצא ? זה משהו שצריך לדאוג ממנו? תודה, ויום טוב.

01/11/2016 | 12:04 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

לממצאים אלה לרוב אין משמעות קלינית יש לפנות ל אורטופד בשביל שיעבור על הצילומים ויחווה את דעתו על סמך הצילום ולא על סמך הפיענוח בלבד

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך