קרע במפרק הירך כתוצאה מאימון כושר

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

17/08/2016 | 23:08 | מאת: גלית

בני בן 19 נפצע לפני שנה באימוני כושר קרבי וסובל מקרע של כחצי ס"מ במפרק הירך, זה לא משתפר. הרופא המליץ לו על הזרקת חומצה הילורונית לאיחוי עם 60% הצלחה אך הצבא לא מכיר את הטיפול ולא מאשר אותו, האם זה הפתרון? תודה

20/08/2016 | 07:46 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

גלית שלום, מנסיוני, הזרקה של חומצה היאלורונית למפרק הירך יכולה להועיל ולהוריד כאבים משמעותיים בעיקר באנשים שעוסקים בריצה. עם זאת להבנתי, אין קשר בין הזריקה הזו לבין ההחלמה של הקרע בלברום. החלמה מהירה, ד''ר איתמר בוצר www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך