פיקה בברך זזה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

24/07/2016 | 10:20 | מאת: gal

הייתי אצל אורטופד אמא לי שפיקה בברך זזה וצריך לשים גרב שתחזיק את ברך אני עוד כמה חודשים מתגייס לקרבי עד כמה זה יכול להשפיע עלי ולקשות אלי ואם יש עוד דרך להפחית בעתיד את כאב

20/08/2016 | 07:21 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

חוסר איזון בין השרירים - בעיקר שרירים קצרים וחולשה של שרירי הליבה יכולה להוביל לתנועתיות לא מסונכרנת של הפיקה שבהמשך גורמת לכאבים. הטיפול הראשוני הוא תרגול עצמי לחיזוקים, כדוגמת התרגילים לברכיים באתר שלי ופיזיותרפיה. ד''ר בוצר www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך