ירידה בתחושה בשטח קטן - האם התחושה יכולה לחזור

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

25/02/2016 | 17:56 | מאת: א

שלום רב עברתי מספר ניתוחי ברך הכוללים, שחזור רצועה צולבת קדמית - חתך לאורך הברך וגם ארטרוסקופיות לכריתת חלקי מניסקוס כתוצאה מפעולות אלו יש לי איבוד תחושה בשטח קטן כ-4X4 ס"מ בחלק השמאלי של ברך שמאל. השאלה היא האם התחושה יכולה לחזור או שעצבים שנפגעו ישארו במצב זה? תודה רבה

29/02/2016 | 00:05 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

הפגיעה הזו נפוצה, ולרוב חולפת סביב שישה שבועות מהניתוח. אצל חלק מהאנשים ההחלמה איטית יותר ויכולה להתרחש עד שנה מהניתוח. חלק מהאנשים לא יחלימו כלל.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך