ספורט אחרי תאונת אופנוע

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

23/11/2008 | 16:35 | מאת: רפי

ד"ר שלום לפני שנה וחצי עברתי תאונת אופנוע. אני עכשיו לקראת סוף השיקום (אושרו לי אחוזי נכות). ורציתי לדעת אם יש מגבלות על חזרתי לספורט כמו פעם (צורה חובבנית ולא מקצועית ימי שישי עם חברים) האם יש תוכנית הדרגתית או שעדיף לקפוץ למים ולהתחיל כמה שיותר אינטנסיבי כדי להרגיל את הגוף מחדש. חשוב לציין כי לא נפגו לי מפרקים (כן שברתי עצם ברגל אבל היא התאחתה והיו לי פציעות עור וכוויות אבל אין לי צליעה או משהו כזה . תודה רבה וכל הכבוד על הפורום

25/11/2008 | 00:06 | מאת: ד"ר אברהם כץ

שלום רפי ספורט נחשב כיום לתרופה לסוגים רבים של פציעות . המגבלה היחידה לפעילות ספורט היא היכולת שלך והאם יש לך כאבים בחלקי הגוף שנפגעו . כמו בכל דבר , כדאי להתחיל באופן הדרגתי ולא לאמץ את מקום הפגיעה , במקרה שלך הרגל , בבת אחת . אוכל לענות ביתר פרוט , אם אדע יותר פרטים

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך