חשד לשחיקה אונזק אוסטאוכונדרלי קל בראש פמור ימין.

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

25/10/2015 | 12:40 | מאת: חיים ו.

שלום לכולם. בעקבות כאב חזק במפרק ימין שמנע ממני לזוז כמעט במשך כשבועיים-שלושה הייתי אצל אורטופד שביקש שאעשה מיפוי עצמות + ספקט. תשובת המיפוי היא: קיימת קליטה מעט מוגברת דיפוזית בפרק ימין בולטת יותר במדור העליון של המפרק - יכל להתאים לתהליך ארטריטי דלקתי. חשד לשחיקה אונזק אוסטאוכונדרלי קל בראש פמור ימין. אין לראות קליטה פתולוגית בשאר השלד. מישהו יכל לומר לי במה מדובר (יש לי תור לאורטופד רק לעוד שלושה שבועות ובינתיים אני גם קצת לחוץ וגם לא יודע אם יכל לחזור להליכות שחסרות לי מאד)... תודה רבה

29/10/2015 | 14:09 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

חיים שלום, צריך להשוות את מיפוי העצמות לצילום הרנטגן ואז להחליט מה צריך לעשות. בברכה, ד"ר איתמר בוצר רופא מומחה בארתרוסקופיות של מפרק הירך מרכז רפואי רמב"ם לקביעת תור 1-700-505150 www.Botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך