ריפיון בברכיים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

24/10/2015 | 08:22 | מאת: חני

שלום לד"ר איתמר בוצר, בת 60 ,ויש לי ריפיון בברכיים,זה בא לביטוי כאשר מידי פעם עצם זזה ממקום למקום וזה כאב חזק מאוד,אם כול זה אני מצליחה לתפקד וללכת השאלה אם אני יכולה להרשות לעצמי גם לעשות הליכות ארוכות(כספורט) מבלי לסכן או להחמיר את המצב הזה עוד יותר? תודה מראש לתשובה חני

29/10/2015 | 14:12 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

חני שלום, אני לא בדיוק מבין על מה מדובר ברפיון בברכיים. בכל מקרה כדאי להתחיל מחיזוקים של שרירים - לאורך הרגליים ושרירי הליבה - בטן, גב וישבנים - לפני שמתחילים ללכת. במידה ואינך חזקה מספיק, הליכה עלולה לגרום לנזק לברך. אשמח לענות לשאלות נוספות, ד"ר איתמר בוצר רופא מומחה בארתרוסקופיות של מפרק הירך מרכז רפואי רמב"ם לקביעת תור 1-700-505150 www.Botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך