ויטמינים פוגעים בביצועי ספורט

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

02/04/2014 | 23:17 | מאת: קורין

שלום, נתקלתי במחקר שהראה שתוסף ויטמין C ו E, פגע בביצועי הספורט בקרב מתאמנים. הוא מונע היווצרות מיטוכונדריות ובכך מונע אפשרות להתקדמות הספורט. האם שמעת על מחקר זה? והם הדבר נכון רק לגבי אותם הויטמינים הללו, או לכלל הויטמינים כתוסף? תודה מראש

07/04/2014 | 19:26 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לא שמעתי ולא ראיתי מחקר כזה . בדיאטה שלנו , קשה מאוד להגיע לחוסר ויטמינים ואין שום צורך בתוספי מזון כלשהם ד"ר כץ

07/04/2014 | 23:43 | מאת: קורין

אז לא צריך לקחת שום תוספים? ויטמין די? בי 12? כלום? תודה מראש

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך