כאבי תופת בשוק

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

31/12/2013 | 23:27 | מאת: דביר

אני נער בן 15.5 במשקל 89 קג ומטר 85 לגובה לפני 9 חודשים אולי יותר התחלתי לחוש כאבים בעצם השוק הלכתי לרופא המתעסק בתחום והוא אמר לי שזה שברי מאמץ ועליי לנוח נחתי תקופה של חודש וחזרתי להתאמן באופן סדיר לאט לאט חזרו הכאבים כל מכה קטנה פרקה אותי שלא הצלחתי לזוז אבל לא התייחסתי אליהם והמשכתי להתאמן כבר תקופה הערב באימון קיבלתי מכה בתחילת האימון בשוק כל האימון צלעתי אך המשכתי להתאמן אחרי האימון התחלתי להרגיש כאבי תופת ולא הצלחתי לדרוך על הרגל מה עליי לעשות ? והאם יש צורך במיפוי עצמות?

05/01/2014 | 23:19 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אכן , נראה שמדובר בשבר מאמץ והטיפול הוא מנוחה ולחזור להתאמן בהדרגה אחרי לפחות שישה שבועות . בתקוה הזו אתה יכול לאמן קבוצות שרירים אחרות איזה ספורט תה עושה ? ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך