ציפורניים ברגליים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

04/10/2013 | 21:03 | מאת: רוני

שלום דר! אינני מתאמנת באופן קבוע אך כשאני מתאמנת בדכ אני הולכת או רצה. כל פעם כשאני מתאמנת הציפורן של הבוהן השנייה בשתי הרגליים מתחילה לשנות את צבעה. כמו כשמקבלים מכה ויש שטף דם. תוך מספר ימים הציפורן מתה ומתנתקת מהבוהן. זה קורה כל פעם וגם אם הציפורן צומחת שוב, במידה ואני ממשיכה להתאמן הציפורן החדשה שוב מתה, מתנתקת וחוזר חלילה. ניסיתי להחליף נעליים למידה גדולה יותר אך גם זה לא עזר. מה ניתן לעשות? תודה, רוני

07/10/2013 | 21:27 | מאת: ד"ר אברהם כץ

תוך כמה זמן הצפורן גדלה ? כדאי להתיעץ עם רופא עור מומחה תמשיכי להתאמן באופן קבןע ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך