שרירי התאומים נתפסים בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

19/08/2013 | 08:37 | מאת: אסף קוטאי

שלום רב, התחלתי לעשות תוכנית אימונים כדי לרוץ 5 ק"מ, התחלתי בהליכות מהירות ומהשבוע השני והשלישי התחלתי לשלב הליכות וריצות. אני מתחיל תמיד ב10 דקות הליכה מהירה ואז ריצה, מיד עם תחילת הריצה, שרירי התאומים נתספים לי בשתי הרגליים בצורה השריר הופך לקשה כמו אבן... מדוע זה קורה ואיך אפשר להימנע מזה בהמשך?

19/08/2013 | 21:21 | מאת: ד"ר אברהם כץ

על מנת לענות צריך עוד נתונים למשל גיל ,מצב בריאות , תרופות וכולי אולי כדאי לשנות את תכנית האימון אל תפסיק לרוץ ד"ר כץ

19/08/2013 | 21:31 | מאת: אסף קוטאי

אני בן 29, מצב בריאותי מעולה. ללא תרופות כלל. עד לפני חצי שנה התאמנתי בחדר כושר אך מעולם לא רצתי ;)

28/08/2013 | 22:50 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הנראה לי שכדאי לשנות את תבנית האימון ולראות מה קורה קרוב לודאי מדובר בסוג של "תסמונת המדור " שבו קבוצת שרירים מתקשה ולאחר מכן חוזרת לעצמה המשך להתאמן ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך