קנאק מוזר אחרי ריצה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

24/07/2013 | 10:22 | מאת: מורן

שלום, אני רץ מאוד לייט, בדר"כ 1-2 פעמים בשבוע 2-3 קמ בכל פעם. לפני כמה חודשים התחילה לי תופעה מוזרה יום אחרי הריצה שהייתה נעלמת אחרי יום יומיים, אבל עכשיו כבר לא עוברת. בצד שמאל מתחת למותן, איפה שהירך מתחברת לישבן יש מעין אזור שבו העצם בולטת. יש לי עכשיו תחושה של קנאק עמום כשאני הולך. זה מרגיש כאילו משהו לא יושב שם טוב. אם שמים את היד שם בזמן ההליכה אפשר להרגיש בבירור קנאק כזה. זה לא ממש כואב אבל גם לא נעים, וכבר בערך שבועיים לא עובר.

27/07/2013 | 17:44 | מאת: ד"ר אברהם כץ

יש להתחיל את הבירור עם צילום רנטגן של פרקי אגן הירכים המשך ריצה מהנה ד"ר כץ

28/07/2013 | 10:28 | מאת: מורן

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך