כאב גן תחתון מצד ימין

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

10/07/2013 | 14:39 | מאת: לימור

שלום, התחלתי להתאמן בריצה לפני כשלושה שבועות. האימונים בנויים בהדרגה והם בעצימות נמוכה מאוד (ריצה של דקה ואחריה 3 דק' הליכה לסירוגין עם תוספת של חצי דקה עד דקה ריצה כל שבוע). במקביל אני מתעמלת בהתעמלות לחיזוק השרירים מזה כחודשיים. **אציין כי אני שלושה חודשים לאחר לידה** בשלושת הימים האחרונים הופיע לי כאב בגב התחתון מצד ימין, בדיוק בחיבור בין הישבן לגב התחתון ממש מימין לעמוד השדרה. הכאב מוחמר בהליכה כשאני דורכת על צד ימין (הכואב). אני לא בטוחה אם זה התחיל אחרי ההתעמלות אבל אחרי שיצאתי לריצה זה החמיר מעט ומאז (כבר שלושה ימים) ללא שיפור משמעותי. מה זה יכול להיות? האם מומלץ לקחת מנוחה או שאפשר להמשיך בשגרת האימונים? איך ניתן לטפל בזה? תודה מראש, לימור

16/07/2013 | 22:42 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הסיבות לכאבים הן רבותועל מנת לענות תשובה עניינית צריך לבדוק ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך