כאבים בבית החזה בעקבות תרגיל פילאטיס

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/06/2013 | 22:14 | מאת: דורית

ביום חמישי במהלך שיעור פילאטיס מכשירים ביצעתי תרגיל בו הידיים מתוחות לאחור תנוחה הפותחת את בית החזה ונדרש מאמץ של כפות ידיים וכפות הרגליים על מנת להרים את הגוף. במהלך התרגיל שמעתי פככ והרגשתי כאב בבית החזה. מאז במשך יומיים אני סובלת מכאבים בבית החזה שמקרינים גם לגב. הכאבים מורגשים בתנועות מסוימות ולא כל הזמן. מבקשת ייעוץ והתייחסות.

23/06/2013 | 23:35 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי התיאור מדובר בנזק כלומר בקרעים מיקרוסקופים בשרירים ו \ או בגידים בבית החזה . כמובן שאם הכאבים נמשכים , יש להבדק ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך