מגנזיום לספורטאי

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

03/06/2013 | 23:50 | מאת: עמית

שלום, אני בן 48, עוסק בספורט באופן סדיר. - הליכה, אופנים, חדר כושר, ושחיה. בזמן אחרון חשתי בעיפות , חולשה וכאבי שרירים. בעצת הרופא התחלתי לקחת כדורי מגנזיוום מגנוקס 520, ובאמת אני מרגיש שיפור במצב הגופני. שאלותי: 1. האם צריך לחקת את הכדורים מהיום והלאה או להוריד מינון עם הזמן וכמה ? 2. האם מגנוקס ספורט יותר מתאים ממגנוקס 520 לספורטאים ? מה ההבדל בינהם ? הערה: אין לי שום קשר ליצרנית מגנוקס. תודה עמית

15/06/2013 | 21:12 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אם המגנזיום עוזר אז תמשיך לקחת . מבחינתי אין הבדל בין הסוגים השונים של הכדורים . סליחה על העיכוב בתשובה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך