שחזורacl

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

14/03/2013 | 22:17 | מאת: הדסה

בני בן 20 עבר ניתוח acl לאחר אישפוז של יומיים שוחרר הביתה סובל מכאבים מרותק למיטה אינו יכול לבצע פעולות ומשימות יום יומיות רחצה הלבשה לקום מהמיטה יש דריכה חלקית אבל אינו יכול להחזיק את הרגל באויר לעוד צעד נוסף. לרדת מהמיטה זקוק שמשהו יחזיק את הרגל בצורה ישרה אחרת כואב לו מאוד בקיצור קשה לו ולנו כמה זמן עד שהכאבים יחלפו? ומה עלינו לעשות?

20/03/2013 | 16:33 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הטיפול הוא חבישה אלסטית , סבלנות ונוגדי כאבים לפי הצורך . בעיקר סבלנות ... כמובן שצריך לבדוק אם יש סיבה לכאבים חג שמח

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך