קרע בגיד הלונג הד

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/10/2012 | 06:29 | מאת: יאיר

שלום רב, אחרי תקופה ארוכה של כאבים בכתף ובצואר עשיתי אולטראסאונד. הדו"ח מצביע על קרע כמעט מוחלט בגיד הלונג הד של כתף ימין. לפי הרופא במקום אפשר לראות שמדובר בפציעה ישנה (לי אין שום זכרון של פציעה כזו) ולכן אי אפשר לנתח ולאחות את הגיד הקרוע. רציתי לשאול האם כן אפשר לנתח ולחבר מחדש את הגיד. תודה

13/10/2012 | 17:39 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אני מציע לחכות עם טיפול כירורגי . מה שצריך לעשות זה לחזק את שרירי הכתף והכאבים יפחתו ו \ או יעלמו לחלוטין ד"ר כץ

16/10/2012 | 05:09 | מאת: יאיר

תודה רבה על התשובה המהירה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך