תופעה משונה...

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

07/07/2012 | 08:22 | מאת: עמוס

שלום ד"ר כץ, אני בחור בריא בן 24, המתאמן חזק על הסקווט מספר שנים (הגעתי ל-120 דיפ-סקווט 8 חזרות). פעמיים בשבוע אני מבצע אימון רגליים, הכולל דיפ-סקווט 3 סטים וכפיפת ברכיים במכונה. לאחרונה שמתי לב למשהו מציק אצלי: תוך כדי עמידה/הליכה יש שפשוף בין החלק המדיאלי-פרוקסימלי של ירך ימין לזה של שמאל (כלומר, יש מגע בין הירכיים באזור שמתחת למפשעות). האם אתה מכיר תופעה כזו אצל מתאמנים? מה אוכל לעשות עם החיכוך המעצבן הזה? והאם זו תופעה ידועה של מתאמני תרגילי רגליים בחדר-הכושר? אגב, זה מעולם לא היה לי ומעולם לא סבלתי מהשמנה. תודה, עמוס

07/07/2012 | 21:50 | מאת: ד"ר אברהם כץ

כנראה שהשרירים בחלק הפנימי של הירכים ( השרירים המקרבים ) , התחזקו . ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך