רולר בליידס כספורט לבעלי עודף משקל

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

13/06/2012 | 07:34 | מאת: טליה

שלום, אני בת 38, גובה 170, שוקלת כ 100 ק"ג אני בכושר יחסית טוב, עושה הליכות ספורטיביות כ 3 פעמים בשבוע אני חושבת ללמוד להחליק על רולר בליידס אם אעשה זאת אקח שיעורים פרטיים מקצועיים רציתי לדעת איך עודף המשקל משפיע בספורט הזה. האם מופעל לחץ נוסף על חלקים מסויימים בגוף ? האם כאשר אני נופלת בצורה לא טובה, אני עלולה להיפצע קשה יותר בגלל הגיל ועודף המשקל ? תודה מראש

13/06/2012 | 22:05 | מאת: ד"ר אברהם כץ

כשלומדים דבר חדש ועושיםאת זה בצורה מקצועית הסיעוי להפגע פוחת . בהצלחה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך