ריצות ארוכות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

02/05/2012 | 09:10 | מאת: אריק

בני בן ה-8 מעוניין לרוץ ריצות ארוכת יחסית לגילו כ-4 ק"מ ,וזאת לאחר שראה אותי רץ ריצות ארוכות -חצי מרתון ,או מרתון. לציין כי בני רץ פעמיים כ- 3-4 ק"מ ,ללא קושי מסויים לפי מראה וגם לפי הרגשתו לפי דבריו. אך ברצוני לדעת אם זה נכון בגילו לרוץ מרחק זה ,ואם כן איזה בדיקות עליו לעבור לפני שמתחיל בפעילות זו.? ומה המרחק המקסימלי שנכון לרוץ בטווח הגיל הזה?

04/05/2012 | 18:35 | מאת: ד"ר אברהם כץ

כדאי לעשות לו אקג במנוחה ואקו לב אין שום בעיה עם ריצות ארוכות בגיל הזה . ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך