סקווט ושאר ירקות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

03/04/2012 | 22:45 | מאת: מרדכי

שלום ד"ר כץ, בהמשך לאבחנתך (ולאבחנת האורטופד שאצלו ביקרתי) שיתכן ויש אי-התאמה כלשהי של הפיקה לשקע בעצם הירך, המלצת להמשיך בביצוע תרגילים. כפי שכבר אמרתי, אני מבצע תרגיל דיפ-סקווט (יורד עד למטה!), אך לאחרונה חדלתי כי פחדתי שהכאב יחמיר. 1. האם אתה ממליץ על Deep Squat עד למטה? 2. אילו עוד תרגילים בחדר-הכושר מומלצים? סקווט על רגל אחת גם טוב? בברכה, מרדכי

05/04/2012 | 21:34 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אתה יכול לעשות סקווט עד גבול הכאב תרגילים אחרים - מחוץ לחדר כושר - להרים ברכים לבטן ועקבים לישבן בחדר כושר - במכשיר PRESS ( של לחיצץ רגלים ) , ללחוץ על הלוח כשכפות הרגלים בחלק העליון של הלוח , לאחר מכן יש ללחוץ על החלק התחתון של הלוח ולסיום הסדרה יש ללחוץ כשכפות הרגלים בצורת V . כך מחזקים את שרירי הירך בהצלחה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך