ירידה לא מוסברת בכושר הגופני

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

03/04/2012 | 18:06 | מאת: שלום

שלום ד"ר, אני בן 31 ורגיל לרוץ 4.5 ק"מ פעמיים בשבוע. לפני שבועיים כבר בתחילת הריצה הרגשתי כבדות לא מוסברת וקושי במהלך הריצה, לא עייפות או סחרחורת, כאילו הגוף לא סוחב ונאלצתי להפסיק לרות לאחר כ2 ק"מ, נחתי שבוע וניסיתי לרוץ שוב ומתקלתי באותה תופעה ובנוסף בתחילו להישמע קולות מוזרים במהלך הנשימה. אודה לך אם תמליץ לי מה לעשות

03/04/2012 | 22:43 | מאת: ד"ר אברהם כץ

בהנחה שאתה בריא לא מעשן ולא נוטל שום תרופות או תוספי מזון , כדאי להתחיל עם בדיקה גופנית , אקג במנוחה ובמאמץ וכמובן בדיקות דם ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך