ברך שמאל

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

28/03/2012 | 22:29 | מאת: מרדכי

שלום ד"ר כץ, כנרה בעקבות תנועה לקויה שעשיתי, אני חש בשבועות האחרונים לחץ עצום בברך שמאל בזמן ישיבה. זה מעולם לא קרה לי. הלחץ לא מורגש בעמידה, אך בישיבה ממושכת (במיוחד ללא תזוזה) הוא מציק מאוד. יישור הברך מפחית במעט את הכאב. מה אבחנתך? כיצד אפשר לבדוק זאת? והאם אתה מציע להמשיך לבצע את תרגיל הדיפ סקווט - שהוא תרגיל הרגליים היחיד שאני מבצע מזה שנים? בברכה, מרדכי

31/03/2012 | 20:19 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי התיאור שלך מדובר באי התאמה בין הפיקה לשקע בחלק התחתון הקדמי של עצם הירך . הטיפול המומלץ הוא חבישה אלסטית וחיזוק שרירי הירך . התרגיל שאתה עושה הוא אחד מהתרגילים האלו ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך