דיאטה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

28/01/2012 | 20:20 | מאת: יאיר

שלום אני קטן אמונה בקיצורי דרך מפתים, אך בכל זאת אני שומע לאחרונה הרבה על אנשים שעושים דיאטת ASG. הבנתי שמעבר לתכשיר שמסופק עם הדיאטה, התוכנית כרוכה בדיאטה של 500 קלוריות ליום. וכן לא כרוכה בפעילות גופנית כלשהי. האם זה אכן כמו שמבטיחים ירידה משמעותית במשקל בזמן קצר ולא על חשבון ירידה במסת שריר ? והאם כמות קלורית כה נמוכה פוגעת בגוף ? אם כן במה ? בעיני זה או תגלית המאה או רמאות המאה. אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית יותר. תודה

28/01/2012 | 23:12 | מאת: יאיר

29/01/2012 | 23:31 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אכן , אין קיצורי דרך . כל ירידה במשקל קשורה בדיאטה מסוג כל שהיא ופעילות גופנית ושמאזן הקלוריות יהיה שלילי לחומר שהזכרת עלול לפגוע בהרבה מערכות בגוף ומומלץ מאוד לא להתפתות להשתמש בו או בכל חומר אחר ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך